úterý 31. července 2007

Jedem...

Tak zítra jedem na několik dní do hor. Jsem se na to i "ostříhal". Docela se bojím různých věcí, ale třeba na zimu a hlad mám plný bágl věcí. A taky se dost bojím toho báglu plného věcí, protože je těžký jak kráva. A na to nic nemám. To asi budu vyhazovat postupně a ujídat. Taky se bojim toho, že jak to budu ujídat, nebude to chtít ven. No uvidím co to udělá... se z toho neposeru. Což by ale chtělo. A teda kromě bojení se i těším. Jo, hlavně se těším.

Tak nic už, mějte se hezky, za necelé 3 týdny CHAO

pondělí 30. července 2007

Turnaj u Mejlů.

V neděli 29. července se u Mejlů na zahradě odehrál turnaj ve stolním tenise s dotací 1 000 000 $. V pěkném štípském podnebí změřili tradiční účastníci své síly již poosmé. Vedle doprovodných akcí, skákání do bazénu, hraní se psem a pojídání klobás a žeber, bylo největším lákadlem nedělního odpoledne čekání na dalšího mistra, který měl vzejít tentokrát z 8 nasazených hráčů a jednoho náhradníka. Nováčkem turnaje byl Karel, pasovaný vzhledem k jeho roční anabázi v Číně na černého koně, a Cody, pasovaný do role černého Petra. Nasazenou jedničkou byl na svém domácím povrchu vítěz několika turnajů, Mejla. Náhradníkem byla také domácí hráčka, Mar.

Výsledky a oficiální report zde

Po odehrání základních skupin se s turnajem z pracovních důvodů rozloučil Popsetz a play off za něj dohrála Mar. Její formu a neporazitelnost (respektive jedinou porážku zaznamenala s ještě neporazitelnějším Malycokem někdy... kdysi) si ve čtvrtfinále na vlastní kůži vyzkoušel nejprve jeden z favoritů Schenk, v semifinále pak favorit největší, Mejla. Mar postoupila do finále, kde se měl její sérii pokusit přerušit v neděli dosud rovněž neporazitelný Lavi. Jeho pouť do finále byla o poznání snazší. Ve čtvrtfinále zdolal na sport zkrátka moc hodného Codyho, v semifinále pak, aby se to rýmovalo, Koutyho. Kouty odehrál téměř s každým velmi vyrovnané zápasy, včetně toho čtvrfinálového s Jancllem, který několikrát prokázal svoji nervovou labilitu a dobře rozehrané zápasy nezvládl v koncovce. Dlouho očekávané finále se pak změnilo v jasnou záležitost a věčně druhý Lavi se ani tentokrát neradoval z vítězství. Mar zaslouženě vyhrála a připsala si na své konto 600 000 $. Tyto pak byly propity v hospodě U Staňků v Kostelci.

Charaktery postav a finanční částky jsou smyšlené, v pořadu padají sprostá slova, takže by se na něj neměl nikdo dívat... I'm goin' down to South Park, gonna have myself a time, friendly faces everywhere...