sobota 30. června 2007

Videjko

Aby tu ještě rychle přibylo něco za červen a z důvodu dnešního Autorova informatického zgramotňování je tu prdlé jedno prdlé videjko. Pokud jste jen trochu škodolibí, budete se smát i když neumíte vlámsky.

Plány na léto

Úvodem tu ještě zveřejním, jaké akce si Autor po dobu mého trvání plánuje. Slouží to vlastně jen k tomu, aby se po mé smrti zamyslel, ohlédl zpět a uvědomil si, jak byl naivní.

"Plány na léto se rodí v hlavě už od léta. Je to tedy celoroční záležitost, modifikována jednotlivými obdobími, nabytými zkušenostmi, informacemi a ovlivněním interakcí ve skupině v kombinaci s vlastními ambicemi a aspiracemi každého jedince..." "S tímto fenoménem se konfrontuje v průběhu roku každý, bez výjimky." Tolik z obecného úvodu vědecké publikace "Plány na léto".

Pro Autora je toto léto specifické především absencí školních povinností, kdy po dlouhých 4 letech nemusí tyto dohánět v září. Místo toho se ovšem bude muset naučit španělsky pro potřeby studia na Universidad de Sevilla od ledna 2008, o čemž ke znudění všech mele už asi rok. "Vedle jazykových dovedností je ovšem potřeba být na cestě na daleký španělský jih vybaven i dovednostmi finančními, respektive penězi samotnými." Tolik z metodické části vědecké publikace "Laviho výlet do Španěl".

S vědomím těchto obstrukcí v kombinaci s dalšími, jako jsou nepředvídatelné počasí, nepředvídatelné kolena apod., je čas a možnosti pro naplnění plánů na léto poměrně omezen. Nyní tedy již ke konkrétním příkladům.

Soustředění s bandou TTA (blíže viz program na www.twotonearmy.wz.cz ), hudební festival www.mightysounds.cz a procházka po bularských pohořích Rila a Pirin. Vedle těchto 3 stěžejních akcí je na pořadu prázdnin také projížďka na kole (v průběhu roku modifikována z přejezdu Alp, přes přejezd Tater až k přejezdu Hostýnských vrchů), návštěva sestry v Brně a další drobné návštěvy kamarádů s grilem, bazénem, nebo aspoň pingpongovým stolem.

...a začnu tím, že si teď půjdu čutnout :)

Abstract

HOLA

Vítám vás na blogu stvořeném bez hlubšího záměru, sloužícím jeho Autorovi jako zabíjení volného času a zjišťováním, co to vlastně ten blog je. Prostě pokusem a taky velkým omylem. Dopředu se omlouvám za gramatické chyby, nadávky, pomluvy a plány jak někoho zabít, které zde budou v následujícím čase zveřejněny.

Jsem Summer of 007 a absolutně netuším co se tu vlastně bude dít, stejně jako autor. Jestli se tu vůbec bude něco dít, což se klidně stát nemusí, ukáže až čas. Plán je asi takový, že sem autor bude psát svoje malicherné, titěrné, nikoho nezajímající prožitky z prázdnin a já je tu budu jako zveřejňovat a samozřejmě cenzurovat.

Závěrem a na úvod chci ještě upozornit, že tu nikdo není schyzofrenní.