středa 11. července 2007

MS 07 Preview

Po vzoru Mejlova osobního prográmku na Pohodu a taky, že se prostě těším jak prase, je tento článek věnovaný letošnímu Mighty. Respektive věcem, na které se těším, jak malý Lavi. Po zítřejším celodenním cestování a ubytování mě osobně už v PÁTEK čeká vrchol fesťáku.


20:00 The Big youtube podle mě překvapení Mighty (jako pro ty, co je neznají)
21:30 Mad Sin youtube tak to bude přehlídka
23:00 The Slackers youtube a ještě tu na youtube
------
01:25 The Gangnails youtube je tam vidět malycok :)
02:25 Phantoms on Fire

Na The Big se těším od doby co jsem je viděl na sedmičce loni 13.4. a na The Slackers od doby co jsem je neviděl v Rock Café loni 23.9., protože jsem byl na Chinaski na litoměřickém vinobraní (to není vtip, takhle to prostě občas dopadne). Právě od vinobraní mám na ruce v současné době neuvěřitelně zašlý bílý pásek a už ho fakt hodlám sundat.

V SOBOTU pak přichází vrchol celého fesťáku, na který se taky těším jak prvnička do lavice.

17:45 Prague Ska Conspiracy
-----
21:55 Derrick Morgan youtube
23:10 Dr.Ring Ding & The Soul Food International

Po Soul Food přijdou Fast Food, na jejichž další posun jsem docela zvědavý, tak se asi mrknu. Čekám všechno od Bukkake Karaoke až po nějaký dancehall. No a teda štvě mě dost, že se to kryje s tímhle... tam si musím nějak odskočit mezi.

22:40 Peacocks youtube
23:30 Flaming Cocks

K ránu pak k tanci a poslechu zahrají

01:30 Buqi
03:00 Tchichiman + Peterka

V NEDĚLI docela bída, ale tak užiju si aspoň své oblíbené...

17:45 2v1
19:00 The Chancers

No a pak pojedu dom...

pondělí 9. července 2007

Soustředění TTA

Ovšem nejen taneček se udál u Zdenála na chatě. O dalších konkrétních věcech snad ani není dobré se zmiňovat, ať už kvůli zachování soukromých tajemství (exkurze Peťana a Brosti do domečku na kopečku) či prostě kvůli tomu, že si všichni samozřejmě všechno dobře pamatují a není tedy třeba vše znova dopodrobna vysvětlovat. Kompresóór. Navíc těm kteří tam nebyli to nemá cenu zbytečně cpát pod nos. To se musí prožít. A poď. Připomeňme si snad jen trochu statistických zajímavostí. Na soustředění byly spotřebovány dvě bečky, užity dvě štětky (viz výše) spáleno jedno křeslo (viz níže), postaven jeden stan, spatřeny dvě krysy (není myšleno ve smyslu zažitého legračního pojmenování hráčů TTA), uvítána jedna návštěva a rozbit jeden krýgl. Celkově tak, alespoň co se těchto statistických výsledků týče, byl v mnoha ohledech překonán minulý ročník. Není však možné si nepostěžovat nad nedodržením pevného harmonogramu, avizovaného zhruba s dvoutýdenním předstihem. Dopředu však nebylo vydáno upozornění zahrnující výši pokut za jeho porušení, žádné důsledky tedy z tohoto případu vyvozeny nebudou. A když se navíc Laďa u rybníka zamračí, tak to nejde. To nekoupíš.

Taneček

Kráska a zvíře, Baletka a boxer, Šavlový tanec, Šavlozubý tanec, Uteč co nejdál a lehni, Labutí jezero nebo třeba prostě Zdenálova chata. Nazvěte si to jak chcete. Účinkují Luke a Mira.



Jedná se o jeden z mnoha sportovních výkonů provedených v rámci soustředění TTA v Březůvkách.